Szerzői jogok

AZZAL, HOGY BELÉP A WWW.CITIBROKERHAZ.HU OLDALÁRA, ELFOGADJA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET, MÉG ABBAN AZ ESETBEN IS, HA NEM REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓJA, ELŐFIZETŐJE A RENDSZER EGYIK SZOLGÁLTATÁSÁNAK SEM:

A citibrokerhaz.hu webszájton (“lap”) található tartalom a Citi Brókerház Kft. (“kiadó”) szellemi tulajdona.

A Citi Brókerház Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A citibrokerhaz.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Citi Brókerház Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A citibrokerhaz.hu domainnév jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Citi Brókerház Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Citi Brókerház Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

LEHETŐSÉGEK LEGÁLIS TARTALOMÁTVÉTELRE:

1. Idézés hivatkozással

A citibrokerhaz.hu oldalon található cikkek közül szabadon idézhető, az adott cikk címe és a cikk első mondata (lead). A cikk további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a citibrokerhaz.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link.

2. Másodközlés, írásos engedéllyel

Amennyiben teljes cikket, tartalmat, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk. Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!